Verzendinformatie

Verzenden van een bestelling

Wij verzenden onze artikelen via DPD en PostNL. Bestellingen van artikelen die voor 15.00 uur bij Sjokke.nl binnen komen en zijn betaald, worden nog de zelfde dag per DPD/PostNL verstuurd. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd. Bestelling(en) na 15.00 uur worden een dagje later bij je thuis bezorgd.

Op de vrijdag besteld? Dan wordt het artikel over het weekend heen getild en wordt deze de volgende werkdag geleverd.

Hoe word mijn pakket afgeleverd?

We geven een pakket ter bezorging aan DPD post of Post NL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. Wij beschikken over een track & trace code,  zodat wij kunnen na gaan wanneer waar de zending zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bezorgt. Wanneer je niet thuis bent, zal het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals worden aangeboden.

Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, volgt er een kennisgeving, waarop vermeld staat waar het pakket afgehaald kan worden.

Verzendkosten binnen Nederland en België

Binnen Nederland en België gratis thuisbezorgd.

Verzending buiten Nederland en België

Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland en België? Dan gelden de daarvoor geldende verzendkosten.